10 augustus 2014

Leuke smartphone apps


We moeten het allemaal toegeven, we kunnen geen seconde zonder onze smartphone. Maar hoe kan het ook anders? Er bestaan zo veel leuke apps, dat je smartphone je nooit verveelt. In deze blogpost toon ik je enkele van mijn favoriete apps, die ook voor jou misschien leuk of handig kunnen zijn. Benieuwd?1. Instagram
Ik begin meteen met mijn nummer 1. Ik ben er verslaafd aan. Instagram is een heel leuke manier om foto's met je vrienden te delen. Het kan een foto zijn van jezelf of evengoed een foto van wat je net hebt gegeten. Wat je zelf leuk vindt! Dit vind ik net het toffe aan Instagram, je kan gewoon posten wat je wil.
Apple: gratis
Android: gratis2. Bloglovin'
De meeste onder jullie kennen waarschijnlijk ook deze app wel. Bloglovin' is een heel handige manier om je favoriete blogs te volgen en meteen hun nieuwe posts te lezen. Zo hoef je niet telkens weer naar hun site te gaan. Sneller én handiger!
Apple: gratis
Android: gratis3. VSCO Cam
Ook VSCO Cam gebruik ik echt iedere dag. Het is een fotobewerking app waarmee je je foto's heel mooi kan maken. Sommige fotobewerking apps hebben effecten waarvan je meteen ziet dat je foto bewerkt is, dat vind ik niet zo mooi en dat heb je dan ook niet bij VSCO Cam. De effecten zijn heel subtiel en maken je foto echt mooier. Je kan ook de belichting, warmte enz aanpassen. Top app!
Apple: gratis
Android: gratis4. Shazam
Je hebt het waarschijnlijk ook al eens meegemaakt, je bent ergens en hoort dat ene leuke liedje dat je al zo vaak hoorde, maar je hebt geen idee hoe het heet. Shazam is dé oplossing. Je tikt op het rondje en de app zoekt het liedje. Je hebt natuurlijk wel internetverbinding nodig, maar het is echt een super handige app.
Apple: gratis
Android: gratis5. Foxtube
Foxtube is een app waarbij je offline muziek kan luisteren. Je kan online muziek opzoeken, afspelen en vanaf dat moment kan je het ook offline beluisteren. Heel handig! Zo kan je muziek luisteren van youtube zonder dat je internet verbruikt. Deze app is betalend, maar ik kocht hem toen hij net een dagje gratis was. Er zijn wel gratis varianten zoals Foxtuber.
Apple: €2.69
Android: €2.19

6. Episode Time
Als je graag TV series kijkt, is deze app echt iets voor jou! Met Episode Time kan je jouw favoriete TV serie volgen en bijhouden welke afleveringen je reeds gezien hebt. Zo moet je nooit meer twijfelen of je de aflevering al gezien hebt of niet. Handig!
Apple: gratis
Android: / (TVShow Time is een gelijkaardige app - gratis)
7. Dreamdays
Dreamdays is één van de vele aftelapps. Zet een leuke gebeurtenis in de app en deze geeft weer hoeveel dagen je nog moet wachten. Heel leuk als je naar iets uitkijkt!
Apple: full version €0.89 - lite version: gratis
Android: full version: €0.73 - lite version: gratis
8. Moldiv
Moldiv is een app waarmee je collages kan maken. Het is heel simpel en leuk in gebruik!
Apple: gratis
Android: gratis
9. Zara - H&M - Bershka
Tot slot nog de app van Zara, H&M en Berska. Je hebt van veel winkels een app, waarop je de collecties kan bekijken. Handig als je je wilt voorbereiden op een dagje shoppen!
Apple: gratis
Android: gratisZara

H&M

Bershka

Welke apps gebruik jij vaak?
-xxx-


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bloglovin

Follow