19 augustus 2014

5 x bureau decoratieSchool komt er bijna aan en dat betekent dat je weer veel tijd achter je bureau zal moeten doorbrengen. Dan kan je er natuurlijk beter het beste van maken en het tot een leuk plekje omtoveren. Ik vond een aantal leuke ideetjes/tips op Pinterest en wil deze graag met jullie delen. 

♥ Schapjes
Hang kleine schapjes aan de muur. Hier kun je alle boeken en kaften op kwijt die je niet meteen nodig hebt. Je kan het verder nog versieren met bloemen, fotokaders, doosjes en allerlei andere dingen.


♥ Motivatie quotes
Motivatie kwijt? Zoek wat leuke quotes en hang deze bij je bureau. Telkens wanneer je hen leest, zal je weer wat moed krijgen om voor die ene moeilijke test te leren. ♥ Schoolbordverf
Maak een kalender of to do lijstje met schoolbordverf en schijf er met krijt je afspraken en taken op. Klaar met die taak? Veeg het er gewoon weer af! Het ziet er leuk uit, is heel handig en kan ook nog eens motiverend werken.


♥ Daglicht
Zorg voor genoeg daglicht. Studies hebben aangetoond dat daglicht bevorderlijk is voor het leervermogen. Studeren op een donkere kamer zonder daglicht gaat toch ook echt niet? Plaats je bureau dicht bij het raam en laat het daglicht binnen! 


♥ Memobord
Hang een memobord aan de muur, versier het en hang er leuke foto's, afbeeldingen, post-its en kaartjes op. Staat altijd leuk op je kamer! 


 ♥ Maak er je eigen plekje van
Hang leuke foto's van je vrienden, familie en vakantie omhoog. Zo word je steeds weer herinnerd aan die leuke momenten en maak je van je bureau je eigen plekje. 


Met deze ideetjes en tips wordt tijd achter je bureau doorbrengen een stuk leuker en makkelijker. Het hoeft ook allemaal niet veel geld te kosten, je kan zelf spulletjes maken en het zo nog persoonlijker maken. Hopelijk hebben jullie wat inspiratie kunnen opdoen!

Hoe maak jij van je bureau een leuk plekje?
-xxx-


Bron foto's: Pinterest


2 opmerkingen:

  1. Oh leuke post! Juist nu ik nog een beetje zoekende ben over hoe ik mijn bureau hoekje wil indelen!

    BeantwoordenVerwijderen

Bloglovin

Follow