28 augustus 2014

3 x DIY met washi tape


Je hebt het in alle kleuren en patronen en kan er alles mee opvrolijken. Washi tape. Het is helemaal in tegenwoordig en daarom heb ik drie super simpele DIY's met washi tape voor jullie. Benieuwd?Paperclips
Tover saaie paperclips om tot leuke vlaggetjes en gebruik ze als bladwijzer! Schuif een stukje washi tape tussen de paperclip en vouw het toe. Knip er een driehoekje uit en klaar! 

Potlood
Met een beetje washi tape ziet ook een saai potlood er plots veel leuker uit! Meet de lengte van het potlood af op de washi tape, doe dit twee keer. Kleef de washi tape op het potlood. Kan het makkelijker? :)

Oplader
Gsm, tablet, camera, computer, allemaal hebben ze een gelijkaardige oplader. Met washi tape kan je elke lader een ander kleurtje geven, zo vind je meteen diegene die je nodig hebt. Knip kleine stukjes washi tape en plak ze rondom het kabeltje. Ik heb gekozen voor kleine stukjes, maar je kan je fantasie natuurlijk de vrije loop laten gaan. Om het helemaal af te maken kan je ook de lader zelf verder versieren met de tape.

Hebben jullie al eens iets met washi tape versierd?
-xxx-

6 opmerkingen:

Bloglovin

Follow